Per molts anys…

… i ja en fa 25 que va començar TV3!!! Tots hem crescut acompanyats de mítics programes de la cadena, com Filiprim o Vosté Jutge, ja en fa 25 anyets que va començar i ahir ho van celebrar amb una macro gala televisiva però també fora de les càmeres.

Es van organitzar centenars d’actes per tota Catalunya per celebrar l’aniversari, portes obertes de museus, monuments, etc… i evidentment nosaltres no vam faltar ;). La primera idea va ser anar a Montserrat però va quedar descartada per tema de preparació i d’horaris per lo tant vam obtar per gaudir de la nit barcelonina enrant a diferents monuments. Després d’una bona estona de cua vam entrar a la Casa Batlló, visita autoguiada, això sí, solament per la planta noble no per les golfes, una llàstima perquè m’en recordo que eren espectaculars, la resta de la casa per això és una pasada, el Gaudí era un crack no solament per aquesta obra sino per totes en general.

Un sopar rapidet i cap a la segona visita, la Pedrera, la veritat es que hi havia molta cua també però anava força ràpid, jo no havia estat mai a dalt, i la veritat es que és genial, tant les golfes com la terrassa la veritat és que són unes obres d’arts en tota regla, em va agradar tant o més com la casa Batlló, dues visites imprescindibles si ve gent de fóra.

Total, una nit d’aniversari molt aprofitada i que, com sempre, TV3 va estar a l’alçada, esperem que continuï així, nosaltres continuarem sent fidels 😉