Dinar INDESCAT amb el Sr. Gerard Figueras

dinar indescatDijous 19 de maig ha tingut lloc el 2n dinar INDESCAT d’aquest 2016 amb la presència del Secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Gerard Figueras, al Reial Club Nàutic de Barcelona on han assistit més de 30 representants d’empreses relacionades amb la indústria de l’esport a Catalunya.

El Sr. Gerard Figueras ha començat la seva exposició aportant dades sobre el potencial i l’actiu del sistema Esportiu a Catalunya que aporta actualment el 2% del PIB català, “entenem l’esport com un motor de la dinamització econòmica però també com una font de salut i benestar i que a més, ajuda a la projecció de l’imatge de Catalunya a l’exterior” va comentar durant la seva intervenció.

Els objectius que s’han propossat des de la Secretaria General de l’Esport van ser altres dels temes destacats de la seva ponència. El foment i la promoció de la pràctica de l’activitat física i esportiva i el disseny de les estructures d’estat en l’àmbit de l’activitat física i l’esport són els dos més destacats. Va destacar també les conclusions de la Comissió d’esport, empresa i turisme que va formar part del II Congrés de l’Esport Català de l’estiu passat on les empreses esportives tenen un gran pes específic.

Finalment i, conjuntament amb la presidenta d’INDESCAT, la Sra Anna Pruna, van anunciar les línees d’actuació d’un posible conveni de col.laboració entre la Secretaria General de l’Esport i INDESCAT per millorar la competitivitat d’empreses de la indústria de l’esport que s’anirà traballant durant les properes setmanes per tancar definitivament aquest conveni de col.laboració.

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UPF, Gerard Figueras exerceix de secretari general de l’Esport des de febrer de 2016, havent estat prèviament director del Consell Català de l’Esport entre el 2013 i el 2016.

Related Post